Het PHP Webshop script: de winkel in de vorm van een website

Geplaatst op 21-10-2023

Categorie: Computer en internet

Voor het maken van een webwinkel haalt u met het PHP Webshop script een complete oplossing in huis. Er kunnen verschillende betaalproviders met het script gebruikt worden, zoals de veelgebruikte betaaloplossing Mollie.

Het PHP Webshop script geeft u een winkel in de vorm van een website, waarbij de producten online gekocht kunnen worden. Door een koppeling met een betaalprovider te leggen, kunnen betalingen direct via het internet verwerkt worden. Er zijn verschillende betaalproviders te gebruiken, waarvan Mollie een veelgebruikte is. Mollie is een grote speler binnen de markt van betaaloplossingen en een betrouwbare keuze voor het ontvangen van online betalingen.

Zodra er is betaald door een klant, wordt een bestelling definitief en zal de klant de factuur per e-mail ontvangen. Ook u ontvangt de factuur per e-mail, samen met de informatie die nodig is om de spullen te versturen naar de klant.

Een handige optie is de dropshipping optie. Dit is het geval wanneer u als tussenpersoon fungeert en de feitelijke leverancier de spullen naar de klant toestuurt. U ontvangt dan de betaling van de eindklant en betaalt een gedeelte daarvan aan de leverancier (namelijk de prijs die de leverancier aan u rekent). Een bijkomstigheid is dat u zelf geen voorraad heeft en daarom voorziet het script in de mogelijkheid om zonder voorraad te werken. Zodat het script ook optimaal functioneert wanneer u op basis van dropping werkt.

Op de website staat een online handleiding van het script, waarin u kunt lezen hoe u de verschillende onderdelen van uw webwinkel kunt gebruiken. En ook leest u in de online handleiding hoe u het script kunt installeren op uw hostingpakket. Heeft u geen hosting dan kunt u het PHP Webshop script samen met webhosting aanschaffen.

U kunt de webwinkel volledig naar wens aanpassen. De categorieën die tijdens de installatie worden aangemaakt, kunt u veranderen naar de categorieën die u de webwinkel zelf wilt geven.